Trapphusmålning Stockholm

Trapphusmålning – håll trappen snygg för allas trevnad

Trapphus blir ofta utsatta för rejält slitage av boende och besökare. Det är barnvagnar, väskor och rullatorer som stöter i väggarna. Kanske små klibbiga och sandiga barnfingrar som pillar bort lite färg eller tonåringar som klottrar en kärleksförklaring till ett fotbollslag bredvid anslagstavlan. Vad än som har hänt i ert trapphus kan vi hjälpa till med att måla om och fixa till så den återfår sin fräschör.

Trapphus är det första som möter en besökare och det är viktigt för trivseln hos de som bor och arbetar där att den är fin och prydlig. Det minskar dessutom risken för vandalisering och annan skadegörelse att ha en städad trappuppgång.

Hör av dig för en kostnadsfri offert på trapphusmålning!


trapphusmålning Stockholm

Låt oss fixa ert trapphus!

Vi målar om trapphus i flerfamiljshus, skol- och kontorsbyggnader. Tillsammans väljer vi passande diskreta färger som tål slitage och smuts. Alla färger vi använder är Svanenmärkta och vi kan få bra pris på material genom vårt samarbete med märkena Caparol och Ahlsell samt återförsäljaren Woody bygghandel.

Genom färg kan man också öka tydligheten och tillgängligheten i byggnaden. Man kan markera trappstegen tydligare eller ändra nyans beroende på vilken uppgång man är i. Om du undrar hur det kan gå till får du gärna höra av dig till oss med dina frågor!

Om det behövs någon typ av underarbete eller annan renovering av yta så kan vi utföra det också. Vi har hantverkare som kan laga era trappräcken eller spackla igen hål i väggen.

Stockholms vackra trapphus

Något som är en klar fördel med att renovera hus och byggnader i Stockholm är att man får ta del av alla de vackra hus och miljöer som finns här. I Stockholm finns många gamla och vackra trapphus. I vissa fall är de K-märkta och då finns det särskilda regler som man behöver följa kring hur man skall gå tillväga. Det är verkligen en hederssak för oss att få ta hand om och återställa dessa till sin forna glans.

En del trapphus har även gamla dekorationsmålningar. De behöver man vara väldigt försiktig med när man renoverar och ibland kan vi behöva ta hjälp av en antikvarie så det ska bli rätt utfört. Kanske skulle ni vilja ha tillbaks en dekorationsmålning som blivit övermålad? Vi kan hjälpa till att restaurera en gammal dekoration eller måla något nytt. Er trappuppgång kommer få ett nytt liv. Vi lovar att ta hand om er uppgång så att den blir så vacker och välkomnande som den kan vara!

Anlita Sköndals Måleri för fasadmålning!