Tapetsering Stockholm

Tapetsering i Stockholm – Vi kan allt om tapeten du vill ha

Eftersom vi i grunden är en målerifirma så är vi även specialister på tapetsering. Vinyltapet, papperstapet, textiltapet eller non-woven - vi vet hur man får upp dom och sedan hur man skall ta hand om dom för att de skall hålla sig fina länge. Om du vill ha underarbetet utfört så gör vi såklart även det med. Kanske har du en gammal vävtapet från 80-talet som du vill spackla över eller ta ner? Inga problem för oss! Det är dumt att fuska och snåla när man sätter upp en tapet, en illa monterad tapet gör ingen glad. När man lägger pengar på en fin produkt är det synd att spara in på själva installationen. Låt oss tapetsera så lovar vi att du blir nöjd!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på tapetsering!


Tapetsering Stockholm

Diskret eller vågat - det är upp till dig

En vacker tapet kan verkligen sätta tonen i ett rum. Det finns så otroligt mycket att välja på, man kan gå i nästan vilken riktning som helst. Idag finns det nytillverkade tapeter i gammalt snitt men också väldigt mycket fint som är helt nytt. Tapeter ger alltid ett ombonat intryck och skänker en viss karaktär och dignitet åt ett rum, även om det är en mycket diskret tapet. Att sätta upp en tapet kan också vara ett sätt att rama in en del av ett rum, man kan till exempel ha det istället för en sänggavel eller tapetsera hörnet i ett stort rum för att göra det mer mysigt. En fondvägg kan också vara en lösning för den som kanske inte vill gå hela vägen och tapetsera ett helt rum.

Svårt att välja? Vi kan hjälpa dig!

Vår målerifirma har funnits i 15 år och vi har tapetserat många väggar. Under den tiden har vi lärt oss ett och annat om vad som fungerar på väggarna hemma hos våra kunder. Vi kommer gärna hem till dig med våra kataloger och tittar på tapeter och berättar om de olika materialen och deras egenskaper. Att tapetsera om är något de flesta personer inte gör så ofta så det kan vara svårt att veta hur man skall tänka kring sitt val. Vi kan rekommendera olika tapeter beroende på vart någonstans i hemmet som du tänker att den skall sitta. Vissa material lämpar sig till exempel bättre i ett sovrum än i en hall. Hemma hos dig kan vi även titta på vilket underarbete som behövs så vi kan uppskatta kostnaden för arbetet.

Begär offert på måleri, golv eller bygg!