Om oss

Vi är Sköndals Måleri & Golv, en härlig samling med duktiga hantverkare som bryr sig om miljön. Vår målerifirma har varit aktiv i 15 år så vi har gott om erfarenhet och kompetens. Vi kan hjälpa dig med att göra i ordning och renovera allt i ditt hem - från golv till tak!


hand som håller växt

Hållbart i framtiden

Vår firma har ett uttalat miljöfokus. Vi kör elbil, använder miljövänliga produkter i vårt arbete såsom svanenmärkt färg och är mycket noggranna med att sortera och återvinna vårt byggavfall på bästa sätt. Kontinuerligt utvärderar och uppdaterar vi våra metoder, verktyg och redskap eftersom vi vill arbeta på ett så hållbart sätt som möjligt. Vi hoppas kunna fortsätta arbeta med detta resten av våra yrkesliv och för att det skall vara möjligt så måste vi alla tänka mer klimatsmart. Att renovera och bygga utan eftertanke är varken klokt eller bra för människa, miljö eller ekonomi. Det är viktigt att noga tänka efter och planera så det som vi bygger håller länge och inte blir ett problem för kommande generationer.

Service och tillgänglighet

Kommunikation är A och O när något skall bli bra, inte minst renoveringar! Därför riktar vi in oss på att vara tillgängliga för kunden. Det är många detaljer man behöver tänka på och vi förstår att det kan kännas övermäktigt. Hos oss hittar hantverkare med en känsla för service som vill förstå dig och göra dig nöjd. Vi anstränger ger det lilla extra som syns i detaljkerna. Arbetet skall gå smidigt och vara noggrant och snyggt utfört. Du kan känna dig trygg med att anlita oss, vi kommer i tid och håller vad vi lovar! Vi vill gärna imponera på våra kunder. Att få nya jobb på rekommendationer är ett roligt sätt bygga upp en kundkrets. Vi kan se och utveckla potentialen i ditt hem. Låt oss hjälpa dig göra ditt hem till det bästa det kan vara!

Vi målar i hela Stockholm

Vår huvudstad erbjuder så mycket vacker och varierande arkitektur och det är ett nöje och en utmaning för oss som hantverkare. Sekelskifteshus, funkisvillor och nybyggda klimatsmarta lägenheter med sedumtak, vi har varit lite överallt! Det innebär att man måste vara känslig för vilka metoder och material som passar vart men vi har varit med förut och är vana vid att arbeta i olika miljöer.

Din helhetslösning för alla bygg- och renoveringsjobb

Det är praktiskt att anlita en firma som har kontakter med alla olika typer av hantverkare som behövs för att göra iordning en byggnad. Vi kan hålla i hela projektet så att du inte behöver beställa material eller ringa runt och fixa enskilda hantverkare till enstaka jobb. I och med att vi har experter inom alla områden kan vi fråga varandra om det är något uppdrag med överlappande uppgifter. Kanske behöver snickaren kolla på en trasig träpanel eller rörmokaren inspektera en vattenskada som målaren upptäckt? Vi har en helhetssyn på ditt projekt och kan planera så arbetstiden tas tillvara på bästa sätt. Det är till exempel dumt och dyrt att ha en plattsättare som skall kakla innan elektrikern är klar med värmeslingorna i golvet. Sådana tråkiga missförstånd slipper du med oss!

För ett hållbart hantverk!