Golvläggning - Vi lägger nya golv

Golvläggning – ett underskattat sätt att uppdatera sitt hem

Att lägga golv är ett underskattat sätt att göra en fin ytrenovering på sitt hem. Många har tråkiga och fula plastgolv som passerat sitt bäst före datum för länge sedan. Vi brukar prata om att återbruka men man måste också inse när något har gjort sitt. Idag finns det miljövänliga, snygga och praktiska golv på marknaden. Kanske är det dags att unna sig just ett sådant? Vi kommer gärna till dig med prover så att vi kan titta och diskutera vad som skulle passa i ditt hem eller på din arbetsplats.

Specialister på golvläggning

Vi är Sköndals Måleri & Golv och golv har alltid varit något som vi hållit på med, det är ju till och med i vårt namn! Vi lägger alla olika typer av golv och vet hur man skall behandla dom för att de skall hålla sig fina länge. Vare sig det är parkettgolv till vardagsrummet, laminatgolv till barnrummet, fogfritt till tvättstugan, heltäckningsmatta till sovrummet eller klinker till köket så vet vi allt som där finns att veta om installation och skötsel. Vi tar hand om ditt gamla golv på bästa sätt och källsorterar allt vårt byggavfall.

Passa på när du ändå målar om

När du målar eller tapetserar om kan det vara ett bra läge att även lägga ett nytt golv. När allt ändå är bortplockat och ytorna är rena så går det snabbt och smidigt att lägga in ett golv. Idag finns många golv som är lätta att lägga in och det gör att det inte heller blir så stora hantverkskostnader för dig.

Golv efter funktion

Du kan välja golv med olika funktioner beroende på vart de skall vara någonstans. I barnrummet kan det till exempel vara bra med ett golv som har vissa ljuddämpande egenskaper medan det i tvättstugan kan vara praktiskt med ett helgjutet fogfritt golv som tål väta och slitage. Heltäckningsmatta är något som varit ute men som har kommit tillbaka, de ger en lyxig känsla i sovrum och walk-in-closets, mjukt och skönt att sätta ner fötterna på när man stiger upp på morgonen. Parketter och trägolv är klassiskt och elegant i vardagsrum och på kontor. Klinkers är tåligt och lättstädat i badrum, hallar och kök men vissa tycker de kan ge en hård ljudmiljö, då kan det vara bra med ett laminat- eller vinylgolv. Vi kan komma till dig och gå igenom olika alternativ så du kan gör ett val som du är nöjd med.

Anlita Sköndals Måleri för fasadmålning!