Fasadmålning Stockholm

Fasadmålning i Stockholm – vi tar hand om din fasad

Alla hus och byggnader behöver målas ibland, vare sig det är sten eller trä som är underlaget. Vi är vana vid att måla om fasader på allt från bostäder såsom flerfamiljshus och villor, till kontor, sjöbodar, attefallshus, lekstugor och garage. Ingen fasad är för stor eller för liten för oss!

Att måla fasade med jämna mellanrum är mycket viktigt för husets hållbarhet och inte bara för det ser fint ut med ett nymålat hus. Fasaden är husets sköld och det är den som håller ute fukt, vind och väta. När färgen blir gammal och flagnar finns det risk att materialet under ruttnar eller går sönder. Tränger fukt in i huset kan du få problem med mögel och behöva göra stora reparationer. Därför skall du egentligen måla om innan du börjar se någon åverkan på byggnaden. Kanske är det dags?

Kontakta oss så kommer vi och tittar på din fasad!


fasadmålning Stockholm

Vi målare med Svanenmärkt färg

För oss är miljö väldigt viktigt så vi målar endast med Svanenmärkt färg och kör elbil mellan våra jobb. Dessutom källsorterar vi vårt byggavfall. Vi har avtal med märken såsom Caparol och Ahlsell samt återförsäljare såsom Woody bygghandel och kan på så vis ordna ett bra pris på kvalitativt och miljövänligt material åt våra kunder. Där fick du ytterligare en anledning att höra av oss till oss idag så vi kan måla om din fasad!

När man målar om sin fasad så måste man ofta ta hänsyn till vilken färg som är godkänd i området. Det är bra att göra det innan man shoppar loss i färghandeln.

Underarbete för fasader

Skulle det vara så att materialet under färgen blivit skadat så kan vi självklart åtgärda och reparera det innan vi börjar måla. Då får både ditt hus en nystart och ni kan börja om tillsammans. På vår firma arbetar det snickare och andra hantverkare som kan hjälpa till med att byta brädor eller mura igen sprickor som uppstått.

Det är smidigt att anställa ett företag som kan hjälpa dig med hela fasaden. Vi kommunicerar sinsemellan och ser till att tidsramarna håller och att hantverkarna kommer i rätt ordning. Det är till exempel onödigt att ha en målare som står och väntar på att en murare skall bli klar. På så sätt sparar du både tid och pengar.

När arbetet är klart kan du pusta ut och vara nöjd med dig själv. Ett bra fasadjobb håller länge. Kontakta oss via vårt formulär så kan vi ge dig mer information kring hur hela processen går till!

Anlita Sköndals Måleri för fasadmålning!