Fönstermålning Stockholm

Fönstermålning i hela Stockholm

I Stockholm finns det lika många vackra fönster som det finns vackra hus och alla har fönsterkarmar som behöver målas. Vi målar fönster på insida, utsidan och i mellan (om det är den typen av fönster) . Att måla fönster behöver göras med jämna mellanrum så att fukt inte tränger in till materialet och gör så att det förstörs. Fönster finns i dag i flera olika utföranden och material, såsom trä och plåt. Vi vet vilken färg era fönsterkarmar behöver för att det skall bli så bra som möjligt. Att måla och ta hand om sina fönster gör att de håller längre, det är klokt för både plånbok och miljö.

Hör av dig med en offertförfrågan på fönstermålning i Stockholm!


fönstermålning Stockholm

Fönster är husets ögon

Få saker är så lockande som upplysta fönster en kall novemberkväll. Låt fönsterna på ert hus stråla genom att se till att de är nymålade och fina. Fönster som inte blivit omhändertagna på rätt sätt kan börja läcka värme vilket driver upp värmekostnaderna för huset. Vi kommer gärna till er och tittar på era fönster för att kunna bedöma vilket arbete som behöver göras. Oftast kan vi måla om fönsterna på plats men om de är för illa åtgångna eller glaset fått sprickor och behöver bytas så kan vi också lämna in dom till en glasmästare som lagar dom. Vi kan dock göra lättare reparationer av fönster om det behövs. Att ta hand om de olika delarna på ett hus är en investering. Fina fönster ger ett bra första intryck och höjer värdet på hela fastigheten.

Ta hand om husets yttre

Förutom fönster så målar vi även fasader, balkonger, dörrar och garageportar. Vi tar en sak i taget och erbjuder kostnadsfria offerter. Om vi ändå är hos er tar vi gärna en koll på hur det står till med alla andra fasadytor. Kanske kan det vara dags för en lite större fasadrenovering? Vi arbetar och gör jobb i hela Stockholm med omnejd.

Miljöfokus från insidan och ut

Vi är klimatsmarta målare och målar bara med Svanenmärkt färg. Vi samarbetar med märkena Caparol och Ahlsell samt återförsäljaren Woody bygghandel så vi kan se till att våra kunder får bra priser på material. Vi är noga med att sortera allt vårt byggavfall och kör miljöbil mellan våra jobb. För oss är det ett självklart val att jobba på ett miljömedvetet sätt. Vi hoppas kunna inspirera andra företag i byggbranschen att också göra miljövänliga val då det är det bästa för både natur och människor.

Anlita Sköndals Måleri för fasadmålning!