Golvslipning

Ta hand om dina golv med golvslipning

Det bästa sättet att få saker att hålla länge är att ta hand om dom. Detta gäller även för dina golv! Om man slipar ett vattenskadat golv hindrar man fukt och smuts från att gå djupare ner i träet och göra större skada. Vi slipar alla typer av trägolv, från fiskbensparkett till massiva furugolv. Att slipa sitt trägolv är nästan som en mirakelkur. Golvet blir som nytt! Vi har flera olika typer av behandlingar som gör att golvet blir både snyggt, tåligt och skönt att gå på. Ifall det är någon del av ditt golv som behöver lagas eller delar av golvet som behöver bytas ut så meddelar vi såklart dig om detta och vad det medför för kostnad.

Det är guld i golven

Att investera i sitt hem är klokt. Om du en gång säljer kommer du få tillbaka det du investerat med råge och då har du ju också kunnat bo fint under tiden! Du kan passa på att slipa golven när du är bortrest eller på semester. Det är ju underbart att kunna komma hem till ett nyslipat och nybehandlad vackert trägolv! Att lägga in ett nytt fiskbensparkettgolv är mycket kostsamt, du är smart om du tar hand om de tillgångar som redan finns i det hem. Om du inte tycker om karaktären på golvet så behöver du inte riva ut det utan kan slipa och behandla det på ett annat sätt.

Dammfri golvslipning, praktiskt för alla

Vi erbjuder dammfri golvslipning. Det betyder att det till slipmaskinen kopplas en särskild dammsugare som suger upp allt damm medan vi slipar. Detta ger ett otroligt mycket bättre arbetsklimat för de golvläggare som jobbar med slipningen men det är också praktiskt för dig som får slipningen utförd. Städningen blir såklart mycket mindre omfattande med dammfri golvslipning. Hör av dig till oss idag om du vill veta mer om hur det går till när vi slipar golv eller om du vill ha en kostnadsfri offert!

Ytbehandling av trägolv

När golvet väl är lagat och slipat så är det dags att välja behandling för ditt golv.Varje behandling ger sig speciella karaktär till golvet. Vi har en rad olika behandlingar såsom:

  • Såpa

  • Lack

  • Olja

  • Tvåkomponentslack

  • Lasering

  • Pigmentering

  • Hårdvaxolja

  • Lut

Vi kan diskutera vad som passar just dig och ditt golv. Olika typer av behandling kräver olika typer av omsorg och vilken typ av livsstil som du har kan påverka vad som passar dig bäst. Vilken behandling du än väljer kan vi lova dig att du kommer bli nöjd med resultatet!

 

Anlita Sköndals Måleri för fasadmålning!