Våra tjänster

Våra måleritjänster

Vi erbjuder våra tjänster inom allt som rör måleri; Tapetsering, invändigt och utvändigt måleri, fasadmålning och måleri vid renovering. Som erfaren målerifirma har vi goda kontakter med återförsäljare och kan därmed erbjuda bra erbjudanden på material. Kontakta oss för en gratis offert! Våra målare använder bara Svanenmärkta färger så du kan känna dig trygg med att din ytrenovering gör minsta möjliga miljöpåverkan. Våra målare är självklart utbildade och certifierade.


färger och penslar för måleri

Fasadmålning

Se till att ditt hus får ett nytt lager färg som skyddar mot väder och vind. Att måla sin fasad med jämna mellanrum är det bästa skyddet för ytan under. Läs mer om fasadmålning

Fönstermålning

Vi målar fönster efter konstens alla regler och är vana vid olika typer av utföranden. I Stockholm finns den många gamla vackra fönster som vi såklart är mycket försiktiga med. Fönster är mycket viktiga att se över då det är lätt att det kommer in fukt där färgen flagnat. Läs mer om fönstermålning

Tapetsering

Våra erfarna målare sätter upp tapeter snyggt och lätt. En vacker tapet kan verkligen ge ett rum en ny och exklusiv känsla. Fina tapeter är dyra så det är dumt att spara in på hantverkskostnaden. Låt oss hjälpa dig! Läs mer om tapetsering!

Trapphusmålning

Det slits mycket på ytorna i ett trapphus och så måste det ändå få vara i utrymmen där det livet levs! Det är både barnvagnar och rullatorer som skaver på väggarna. Men ni behöver inte leva med att det ser slitet ut. Låt oss komma och fräscha upp er trappuppgång med en klick svanenmärkt färg. Läs mer om trapphusmålning


Golv och bygg

Utöver måleri erbjuder vi även tjänster inom golv och bygg. Du kan anlita oss för golvslipning och golvläggning av trägolv och parkettgolv samt övriga byggtjänster som badrumsrenovering, köksrenovering, om- och tillbyggnad samt snickeriarbeten. 

Golvläggning

Vare sig det är klinkers, fiskbensparkett eller laminat så löser vi nya snygga golv åt dig. Våra golvläggare gör hållbara och smidiga jobb åt dig. Läs mer om golvläggning

Golvslipning

Trägolv är vackert och behöver sin beskärda del av omvårdnad. Låt oss slipa och behandla dina golv. Vi erbjuder dammfri golvslipning så det inte blir så mycket stök, det är skönt både för er och för oss! Läs mer om golvslipning

Slipa altan

Fräscha upp din altan genom att slipa den. En oslipad altan kan leda till träflisor i fötterna och det är det ingen som tycker är särskilt trevligt. Slipp barngråt i sommarkvällen och slipa din altan.

Badrumsrenovering

Vi har alla hantverkare som du behöver för en badrumsrenovering och har såklart även en våtrumscertifiering. Hos oss hittar du både plattsättare och rörmokare så du kan få det badrummet som du alltid drömt om.

Köksrenovering

Köket är hemmets hjärta. Se till att göra i ordning ert kök så att det blir en yta där man både kan umgås och laga mat. Vi kommer gärna hem till dig och hjälper dig planera så du kan göra det bästa av ditt kök!

Snickeri

Trösklar och dörrkarmar kan få ta emot en och annan törn. Idag finns det träspackel och andra lösningar som gör att du inte behöver göra allt för stora ändringar för att ytorna i ditt hem ska se släta och fina ut. Vi kan även byta ut och göra om ifall det önskas.

Totalrenoveringar

Du kanske redan har listat ut det men vi kan hjälpa dig med i princip vad som helst när det kommer till hantverk. Hos oss hittar du elektriker, plattsättare, rörmokare, målare, snickare, golvläggare med flera. Vi har ett genomgående miljötänk och ser till att ditt hem eller byggnad får ett ansiktslyft utan stora miljökostnader.

Begär offert på måleri, golv eller bygg!